Forkählet
For et par lørdage siden var jeg inviteret til et lille blog-arrangement hos Kähler and friends her i Århus, men først i dag har jeg fået lokaliseret ledningen til mit kamera her i flytterodet, så billederne kunne overføres.
Vi startede på deres lille, men hyggelige kaffebar Kähler Coffee Station, hvor vi blev præsenteret for deres koncept af lækre, nørdede kaffevarianter, grød, hjemmebag og frozen yougurt om sommeren. De har, som en af få steder, en særligt nørdet kaffebryggermetode kaldet syphon. Meget fascinerende at se processen!
Efterfølgende rykkede vi over i flagskibsbutikken, hvor vi fik fortalt historien om denne, spisesalonen og kaffesalonen. Jeg har altid undret (og glædet!) mig over at Kähler brugte så meget krudt her i Århus, så det var spændende at høre hvorfor det netop var her i byen de valgte at placere flagskibsbutikken, spisesalonen og kaffesalonen. Og alt på samme gade, endda. At det så var så simpelt, som at det er fordi ejeren selv bor i Århus og vil kunne have hænderne i det hele, gør ikke historien ringere. Derudover blev vi præsenteret for de kommende nyheder, og jeg er særligt vild med Love Song-vaserne og Omaggio køkkenserien i sort/hvidt.
Jeg er meget imponeret over den måde de arbejder på hos Kähler, hvor det hele bliver så konceptuelt og gennemført. Det virker som en virksomhed med plads til at prøve nye idéer af, og det er fedt!
Hej Julia.
Har du en opskrift på fondant, eller et godt sted man kan købe det?