Symaskinetid

Hjemmelavet Bounty

Jeg har lavet hjemmelavede bounty idag, efter denne opskrift. De er uden sukker, og med sund kokosfedt og olie. Win win! Altså….der er selvfølgelig stadig sukker i overtrækschokoladen, men det er ikke de store mængder der er på sådan en lille bar. Det hele gik rigtig fint, lige til stykkerne skulle dyppes i chokolade. Den første blev god, men nummer to smuldrede i chokoladen, som så blev helt umulig at dyppe mere i pga. kokosmelet. Øv! Lavede nogle stykker som jeg bare smækkede lidt chokolade ovenpå, mens resten af barerne kom i fryseren til en anden god gang. Så håber jeg at det er nemmere at overtrække dem når de er frosne. Jeg smagte en lille bid da jeg lavede dem, og smagen er meget lig den ægte vare. Men det er så meget billigere, og så meget sundere at lave dem selv. Prøv det!

6 kommentarer

  • Dem bliver jeg vist nødt til at prøve – det er svært at opstøve en bounty med mørk chokolade, som er favoritten 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • 150 gr kokosmel og ½ dåse kondenseret mælk blandes sammen, formes til små brød og stilles på køl et par timer. Derefter pensles de med chokolade og vupti, meget nemme Bounty med en smag som de originale!! :O)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dem har jeg også luret på hos Ulla, bliver vist nød til at prøve dem 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhm de ser lækre ud – har godt nok set dem hos Ulla også, er vist nødt til at prøve dem en dag.

    Hvis du kan lide den slags hjemmelavet og sundere snoller, så skal du næsten prøve med “snickers wanna be”
    250 gr. dadler (det er bedst med de lidt tørrede fra Urtekram)
    3 spsk. kakaopulver (sødet eller usødet, det bestemmer man selv)
    ½ tsk vanille pulver (ikke sukker!!)
    100 gr. hakkede peanuts (jeg bruger mandel splitter i stedet for det er fint)
    50-100 gr. mørk chokolade med højtkakao indhold

    Blend hele skidtet til det får en toffee agtig konsistent.
    Kom massen i en stor frysepose og rul udenpå med kagerullen til du får en ensartet og jævn flade.
    Kom den i fryseren i et par timer (skal ligge fladt!)
    Tag den op igen:-)

    Smelt chokoladen i vandbad og pensl den på pladen og skær ud i passende barer.
    Skal opbevares på køl (husk at komme mellemlægs papir imellem, ellers klistrer de sammen)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvad brugte du af “sukker”, her tænker jeg Sukrin/Stevia, og hvor købte du det? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mmm ja de står også på min “Gotta try” liste, jeg mangler bare lige at indkøbe et par ingredienser før jeg kan kaste mig ud i projektet :o)
    God aften

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Symaskinetid