Hjemmelavet Bounty
Jeg har lavet hjemmelavede bounty idag, efter denne opskrift. De er uden sukker, og med sund kokosfedt og olie. Win win! Altså….der er selvfølgelig stadig sukker i overtrækschokoladen, men det er ikke de store mængder der er på sådan en lille bar. Det hele gik rigtig fint, lige til stykkerne skulle dyppes i chokolade. Den første blev god, men nummer to smuldrede i chokoladen, som så blev helt umulig at dyppe mere i pga. kokosmelet. Øv! Lavede nogle stykker som jeg bare smækkede lidt chokolade ovenpå, mens resten af barerne kom i fryseren til en anden god gang. Så håber jeg at det er nemmere at overtrække dem når de er frosne. Jeg smagte en lille bid da jeg lavede dem, og smagen er meget lig den ægte vare. Men det er så meget billigere, og så meget sundere at lave dem selv. Prøv det!
Dem bliver jeg vist nødt til at prøve – det er svært at opstøve en bounty med mørk chokolade, som er favoritten 😉