AEg
Hjemmelavede påskeæg af marcipan, nougat og chokolade. Helt klassisk. Mums! Jeg brugte en hel pakke odense marcipan, en halv pakke nougat og 200 gram mørk chokolade, og endte med 30 æg i en god størrelse. Troede faktisk ikke jeg ville ende med så mange. De fleste er pyntede med sprinkles fra fabrikken, og resten har fået et drys lakridsrodspulver.
Jeg har lært et lille trick til at putte nougaten ind i æggene, uden at nougaten kan ses (og dermed smelte ud i den varme chokolade), og det vil jeg da gerne dele. Start med at trille æggene af marcipanen, og skær dem så over på langs med en skarp kniv. Lav en fordybning i begge halvdele, placer et stykke nougat og saml ægget igen. Voila!
Jeg er stadig helt boblende indeni, ovenpå afsløringen af min bogs udgivelsesdato igår. Det er så stort, og jeg glæder mig usigeligt meget til at fylde hylderne med min helt egen bog. Tænk at jeg har skrevet en bog!
Sikke fint overtrukne æg, hvordan gør du så de bliver så flotte?