Mere konfekt
Idag har jeg lavet konfekt på fabrikken, og jeg linede op med alskens lækkerier, inden jeg gik igang. Der var hjemmelavet ingefærssirup, rålakridspulver, nougat, chokolade i alle afskygninger, klassisk marcipan, marcipan med skovbær, og min hjemmelavede marcipan. Lækre, lækre sager! Og så fik jeg selskab af søde kvinder, og snakken gik. Det var Mejse, Anne, Louise og Katrine der kiggede forbi. Tak for nogle hyggelige timer!
Den hjemmelavede marcipan endte som et kæmpehit. Den er så lækker! Idag fik jeg lavet kugler af skovbærmarcipanen fra Odense, som jeg dyppede i hvid chokolade og pyntede med nonpareils. Jeg lavede også kugler af min egen marcipan, smagssat med min ingefærssirup, dyppet i mørk chokolade, og pyntet med hjerter og guldglimmer. Imorgen skal der laves mere, og jeg tænker klassisk nougat/marcipan, og så en marcipan med rålakrids. Jeg elsker at lave konfekt!
Mums det ser lækkert ud! Ja og rigtig hyggeligt!Det der ingefærsirup lyder lækkert